top of page
DSC_1002.JPG
  • Obrázek autoraHolka v zástěře

Bylinkové máslo


Léto je moje nejoblíbenější roční období. Dlouhé dny, posedávání s přáteli na zahrádkách, lehké oblečení, dovolená a taky grilování. Tohle máslo můžete nechat pomalu rozpouštět na steaku nebo si ho namazat na chleba a přikusovat k zeleninovému salátu.

 

250 g másla 2 lžíce smetany 2 lžíce petrželky jarní cibulka 1 stroužek česneku sůl

Máslo necháme změknout a zašleháme smetanu. Petrželku nasekáme nadrobno, jarní cibulku na kolečka a česnek prolisujeme. Vmícháme do másla a mírně osolíme. Zpracujeme do válečku, zabalíme do alobalu a dáme do lednice vychladit.

64 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Nové recepty

bottom of page