top of page
DSC_1002.JPG
Obrázek autoraHolka v zástěře

Čokoládové lanýže (bez lepku)

Aktualizováno: 17. 10. 2022


Čokoláda, káva, mascarpone a pár kapek amaretta a jemné lanýže jsou na světě. Jedna vám stačit nebude! James Bond říká "Protřepat, nemíchat!", já říkám "Rozpustit, nekousat!"

 

125 g mascarpone 125 g čokolády (přibližně 60% kakaa) lžička amaretta lžička uvařené kávy

Na obalení: kakao

Mascarpone vyklopíme do misky a krátce prošleháme. Čokoládu mezitím rozpustíme ve vodní lázni a necháme mírně vychladnout. Poté smícháme dohromady, přidáme amaretto a kávu. Vložíme do uzavíratelné misky nejméně na 2 hodiny a dáme do lednice. Ze ztuhlé hmoty ukrajujeme kousky ze kterých vytvoříme kuličky a dáme přes noc opět chladit. Na závěr obalíme v kakau.

231 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Nové recepty

bottom of page